Spillersill

onsdag, november 29, 2006

Skor och filiduter

Måndag kompledig för öppethus (var inte där men lärarna vill också ta ut komptid) de blev en dag i Täby centrum med min Sandra. Det började med att vi missade 10.15 bussen, men det var ju lika bra de. Ödet ville att vi skulle åka med 11.20 bussen och ja är verkligen glad för det ;)
I Täby började det farligt, Sandra och jag draas mot frestelsen DIN SKO. Jag hittade min nya kärlek där, de är underbara! Vi vandrade runt i många äffarer och som vanligt kom ja inte hem med det jag skulle.
Sandra och jag snål åke med Henke ner till OK i Rimbo, där hyrde vi 'I allways know what you did last sommer'. Den var väldigt bra! Efter filmen kommer Sandra med ideen FILIDUTER! Finns då inget annat man kan göra än att ta cykeln ner till Konsum. Men ödet ville inte som vi, filiduterna finns inte mer.

fredag, november 24, 2006

Kram o puss

Kram o puss är det rätta uttrycket! Antingen gör man som resten av den trögfattade omvärlden eller så gör man rätt, vilket är som de flesta fall mitt sätt.

För hör bara hur det låter; Puss å kram! << Lite korkar eller hur!?! Man måste ju ta ett steg i taget. Man pussar inte någon som man inte kramat innan!
Så ’Kram o puss’ är det som gäller. <<>

Kram o puss!

torsdag, november 23, 2006

Klappa en sten

Dag två med textk. väldigt roande faktist. Dagens uppgift var att klappa stenar eller andra saker vid skolans område. Om jag ska skriva mer exakt så ni kanske förstår så skulle vi skriva om känsel.
Så ut i skogen och skulle känna på tre saker. Jag hittade ett löv, ett träd och en tegelvägg som jag klämmde ett tag på. Mmm mysigt!
Så här kan man beskriva mina kännslor för idag:

Trädet känns blött och vått vilket gör det något äckligt. Är stort, hårt och kalt som en lyktstolpe. Känner något som är mjukt som mossa. En stabil figur det här trädet.

Lövet känns tunt som om att det skulle när som helst gå av, men det är böjligt och flexibelt som en gardin. Lövet är smutsigt och det känns lite smygaktigt barnsligt kul. Är något kallt, man ryser av dess kyla. Lövet känns buckligt som ett tangentbord.

Tegelväggen känns kall, hård och slät. Tegelväggen är stel och fyrkantig som ett hårt mjölkpaket. Känner plötsliga hål som små vägbulor fast inåtvända. Tegelväggen känns tom, enformig och tråkig.

måndag, november 20, 2006

Viola min ängel!

Tack Viola för att du räddade min dag, vet inte vad jag skulle göra utan dej ibland! Vi får göra det här till en tradition.

fredag, november 17, 2006

Mcdonald!

Sandra och jag åt på Mc donald,, eller förökte äta där. Började med att vi både beställde varsin kyckling burgare, men det skulle bröja några minuter innan de var klara.
Efter ca några minuter gick Sandra fram och frågade om de hade kommit, men nej vi fick vänta ett tag till.
Så efter ca ett tag gick Sandra fram igen, men då hade de råkat gett bort våra burgare. Väldigt irriterade satte vi oss och åt pomesfrites. Och när pomesfritesna var slut gick jag fram och frågade, men jag blev tillsagd att ja var tvungen att vänta.
När vi väntat i ca 30 min på våra kycklingburgare gick Sandra åter fram, men nej då hade någon tagit dem.
När vi nästan hade drukigt upp våra drickor gick Sandra åter fram och fick sin durgare, och någon minut senare försökte jag men neej då var dom slut. Hon erbjöd mej en annan hamburgare och jag tänkte att det var skit samma nu, och jag hade ju bara väntat i 45min. Så jag säger att jag kan ta en 'Big mac' men de hade dom inte heller, så det slutade med att jag fick en 'Mc feast'. Det var ju inte det godaste jag ätit, och jag var tvungen att peta bort osten.

Citat från en arg person på Mc donald onsdag den 15/11: "Jag ska aldrig mer äta på Mc donald i Norrtälje!"

måndag, november 13, 2006

SSDD

En dag nära A. Rosander

Gick med mina vänner mot A. Rosanders lägenhet, vi var väl förbereda. Hade sjungit upp, köpt presenter pumpat däcken på våra cyklar och var posetivt inställda. Man kan ju inte bli mer förbereda tyckte vi... Fast de verkade man ju kunna bli, för att hitta A. Rosanders lägenhet bland alla de tusen som fanns runt omkring i det området var inte det lättaste. Och vantar var det bara Sandra som kom ihåg.

När A. Rosander öppnade sin dör (som vi då hade hittat) var vi fulla av förväntningar. Vi brast ut i 'Ja må hon leva' fast på engelska. Blev stoppade innan vi hann börja påå vår finska verititation.
Vi blev varmt välkommnande och de verkade ha längtat tills just vi skulle komma och liva upp stämningen. Vi tog a oss ytterkläder, Sanda tog av sig sina vantar också. Och gick in i A. Rosanders stora ägg.

Vi blev bjudna på den godaste tårtan man någonsin ätit. Den var verkligen jätte mumsig. Tack A. Rosander.
Vi var inte A. Rosanders ända gäster, hon är ju ganska popis, det var en hel hög med trevliga personer som vi diskuterade allt mellan potatis och långa ensamma stränder med.

När firandet var avslutat fanns det inget annat att göra än att äta pizza. Så A. Rosander, A. Rosanders boy friend, Malin, Malins boyfriend, Marcus, Sandra (Sandras vantar), Carro och jag begav oss till en pizzeria som jag inte är 100% säker på hur den stavas. (Ligger alla fall mitt emot Kina).
Jag tror att A. Rosander var lite sugen på en ägg pizza, såg lite hur hon frestades av Malins pizza med ägg på.

måndag, november 06, 2006

November 2006

Kom ju på att det är ny månad nu! Mycket trevligt :D

Läste i NT, där de interjuvat folk på gatan och frågat om de tycker att man ska ta bort NOVEMBER! Men hallå det kan man ju inte göra! Är dom helt knasiga??? November är ju underbar, vist det blir lite mörkare och tristare men bortsätt från det så är det den näst perfekta månaden på året! 2 av 12 alltså och de kommer på ideen att ta borten! Skäms på er!

Åter denna j*vla måndag!

Sitter och väntar på att datakunskapen sak börja, alltså det finns ingen värre lektion.
* Läraren är urkass och pratat väldigt långsamt
* Läraren stinker (allvarligt har alldrig möt någon som luktar värre)
* Han går igenom saker som man stortsätt nästan kan
* Han går igenom de sakerna man stortsätt nästan kan 10 gånger

Och inte bara det så måste man sitta och vänta i lite över 1timme och 25 min.
Plus att det inte finns någon skojig person att prata med, nej för de är på lektion!

Hmm vad jag hatar måndagar!

Nu kanske det låter som om jag klagar väldigt mycket, men det är faktist bara så här! Och jag hatar det så j*vla mycket!
F*n ta måndagar!

onsdag, november 01, 2006

SNÖ!

Nu snöar det ute! Det är så härligt när första snön kommer, hoppas bara att den ligger kvar ett tag!