Spillersill

måndag, augusti 28, 2006

Grönalund

Grönalund 26/8-06
Jag, Frida, Viola och Sandra vi hade jätte kul. Åkte självklart massor med karuseller och hade allmänt trevligt.
Jag åkte hela 'Blåtåget' och titade (väldigt sålt över mej själv), men Violas hand blev lite mosad.
Vi åkte nästan 'Uppskutet' , men tyvärr var ju inte det vad 'Sommarkrysset' ville, efter att fått väntat en ca timme årkade vi inte väta på dem med, så nästa år ska jag åka 'Uppskutet'.

torsdag, augusti 17, 2006



<-- Marcus förslag om hur jag skulle se ut idag.

Tyvärr Marcus men det var lite för extremt för mej. Man vill ju ändå göra någorlunda rätt första intryck. Kanske en annan dag!

tisdag, augusti 15, 2006

Inte menat för dej mamma

Sitter här och skriver,, mamma står brevid mej och rensar hyllan. Det känns som om hon står och läser över axeln på mej, som om hon ser allt jag skriver. Hon titar in i mitt privat liv. Det är bara lite jobbigt. Även min pappa kommer in i rummet ibland och ser sånt han inte ska se.
Det här är väldigt distraherande, jobbigt och irriterande. Varför ska de välja att städa när jag har datan!?!

måndag, augusti 14, 2006

Vill bara ha mina fotsteg

Tittat på film med Sandra och Danne. Det har regnat under dagen och marken är fortfarande blöt, det kommer vatten droppar från träden. Det är mörkt ute det ända man kan höra är mina fotsteg. Jag går så fort jag kan utan att springa, jag är stressad och har en känsla av att någon går bakom mej, någon förföljer mej. Jag går där i väntan på att personen ska ta tag i mej.
Jag får syn på min skugga, det är en lättnad för det är bara min skugga, bara en skugga. Men den lättnaden försvinner snabbt, lika snabbt som min skugga när jag kommer fram till nästa lycktstolpe. Det knyter sej i min mage och känslan är där igen.
Men jag vet att det inte är någon där, det är bara jag som lurar mej själv. Äntligen framme, hoppas att ytterdörren inte är låst, för i det här tillfället skulle jag inte klara det. Jag ser mej omkring det är ingen annan där förutom jag, men ändå har jag bråttom att komma bort därifrån.

onsdag, augusti 09, 2006

Invigning


Marcus och jag hade igår invigning av den nya glassen vaniljpuck och jag måste säga att den smakade inte helt vad jag hade tänkt mej, fast på ett posetivt sätt så klart. Jag kan starkt rekomendera den, vi kom fram till att den smakade som vaniljen inuti GB sandwich så om ni tycker om den så kommer ni att tycka om vanlijpucken också.

fredag, augusti 04, 2006

Viktig

Stjärnklart ute, gräset börjar bli lite fuktigt, så tyst att jag kunde höra hästarnas steg. Allt var så stilla, kändes som om det var varmt och svalt på samma gång.
Under den stora stjärnhimlen var jag som en droppe i havet, men jag kände att jag var en del av det, för utan alla droppar skulle det inte vara något hav.

Dåde du och jag är droppar!

tisdag, augusti 01, 2006

Augusti

1 augusti 2006,, hmm den första ja är inte riktigt instäld på augusit ännu men det känns ändå riktigt bra. Det var på tiden att den kom, ja menar juli kan kännas så lång ibland.

Eftersom det är den första augusit idag betyder att det inte är så långt kvar tills skolan börjar, och det betyder att det inte är så långt kavar tills jag fyller år! :)