Spillersill

tisdag, maj 30, 2006

Vacker dag

En vacker dag behöver inte vara att solen skiner. Det är inte vädret som skapar dagen, vi bara lurar oss själva att vi blir sorgsnare när det regnar, bara för att någon annan gånga har det varit så behöver det inte alltid vara så.
Det är alla händelser och känslor som gör en dag bra eller dålig.
Men man kan faktiskt få känslor av vädret, ner det äntligen blir sol efter en lång regn period till exempel. Och då kan alla fall jag bli glad för jag badar hällre när det är soligt.
När solen är framme tycker man att fåglarna är framme och alla blommor blir ännu vackrare, men det är ju inte så att fåglarna DÖR när det regnar okej de fryser väl ihjäl lite istället, men de är där tills de fryser ihjäl. TRO mej jag har hört dem!
Fågelungarna skulle som jag nog välja en solig dag framför en spöregns dag. Men man kan ju inte välja, det går inte bestämma i förväg om vädret, och man kan inte fixa innan så att det blir en bra dag.

Det gäller att vara som jag och ha det rätta inställningen så kan även såna som ni få en hyfsad dag, jag lovar inget men ge det ett försök.

onsdag, maj 24, 2006

Nervöstsammanbrott??

Har just skaffat mej en sån här blogg. Vilket känns lite kul.
Jag är lite som jag är, det vill säga oteknisk i det här fallet, så Marcus har hjälpt mej. Och han verkar ha en jobbig och otålig dag. För min dator mår lite illa och därför är något seg idag. Och en seg dator och en otålig Marcus är inte den bästa kombenitationen. Marcus blev näsatn galen för att det gick så sakta, jag trode ett tag att han tänkte slänga ut den från fönstret.

Han gör mej rädd!